Däck&Fälg

Landvetter

Däckhotell i Landvetter

Efter en hård säsong på vägarna behöver dina däck vila upp sig. Checka in dom på vårt exklusiva däckhotell – Vi tar hand om dom på bästa sätt!   Att få till den perfekta förvaringen för dina däck i garaget eller i förrådet kan vara ett bekymmer. Det är ofta ont om plats och det kan även vara svårt att få till den svala och torra miljön som gummit trivs bäst i. Däcken ska heller inte belastas för tungt för att de ska hålla formen till nästa säsong.

Gör det enkelt för dig – Förvara däcken hos oss!

I vårt däckhotell i Landvetter ger vi dina däck den bäst tänkbara service. Vi förvarar, tvättar och kontrollerar deras kondition. Vi ser till att de har rätt lufttryck och att de trivs riktigt bra. När det är dags att åka ut på vägarna igen, är de utvilade, och självklart fixar vi hjulskiftet för dig!   Förvara dina hjul hos oss, det är både enkelt och bekvämt. Priser är per säsong. (2 säsonger per år)   I vår däckkontroll kontrollerar vi mönsterdjup och lufttryck. Kom ihåg att kolla lufttrycket minst en gång i månaden.

Däckhotell13-16 tum17-22 tum
Förvaring Lösa däck799:-999:-
Förvaring Silver (Standard):Skifte, Tvätt, Kontroll, Tidsbokning799:-999:-
Förvaring Guld:+ Balansering999:–1199:-
Förvaring Smaragd:+ Handtvätt999:-1199:-
Förvaring Platina:+ Handtvätt + Balansering1199:-1399:-
Förvaring Diamant:+ Handtvätt + Balansering + Vaxning1399:-1599:-
* Vissa 17″ och större hjul går ej in i vår tvätt och därför måste handtvättas.

Tvätt som ingår är i vår maskintvätt, det innebär att lösa föremål tvättas bort men att hårt smutsade med mycket bromsdamm kan fortfarande upplevas som ”smutsiga”. Vill du ha bort även detta ska du välja ”Förvaring Diamant” där handtvätt och vaxning ingår

Balansering av hjulen ger en behagligare körning och det blir mindre slitage på bilen och däcken.

Förvaringsvillkor:

– Däcken/hjulen finns hos oss och är försäkrade under högst 8 månader. – Skiftas eller hämtas inte hjulen inom 8 månader från inlämningsdatumet avsäger vi oss ansvaret och därefter är däck/hjulen förverkade. – Hjulen/däcken är försäkrade i högst 8 månader enligt försäkringsbolagensregler, så det är bilens försäkring som gäller. Vår försäkring täcker din självrisk. – Samtliga tillbehör förvaras av kunden om inget annat är överenskommet.

Måndag – fredag: 08.00 – 17.00.

Lunchstängt: 12.00-13.00

Lördag-Söndag: Stängt

Kvällsöppet / övriga tider enligt överenskommelse.

Ring innan så du vet att vi är på plats.