Däckservice i Landvetter

Det är inte alltid man behöver köpa nytt, förläng hållbarheten på dina däck genom att regelbundet kontrollera mönsterdjup och hjulinställningen. Det gör att du kan köra säkert, smidigt och kostnadseffektivt på vägarna.

 

Vi lagar din punktering!

Har du råkat ut för en punktering bör du besöka en verkstad så snart du kan – Annars kan skadan förvärras ytterligare! Vi på Däck & Fälg Landvetter kan hjälpa dig med att laga din punktering. Ibland när det har gått riktigt illa kan det vara svårt att reparera däcket, sprickor i gummit eller en skadad gördel kan medföra att däcket är utom räddning. Då hjälper vi dig att hitta nya passande däck till dig och din bil.

Det kan vara komplicerat att se omfattningen på skadan själv. Därför rekommenderar vi att du alltid vänder dig till en verkstad för denna typ av däckservice. En oproffsig lagning kan äventyra din säkerhet och i värsta fall orsaka en olycka.

 

Återvinning av däck

Är det för sent för däckservice åtar vi oss att agera ansvarsfullt gentemot miljön och återvinner skadade eller utslitna däck efter kraven som ställs enligt SVDAB, Svensk Däckåtervinning AB. Du kan som kund komma in till oss med dina uttjänta personbilsdäck så tar vi hand om dem.

 

Välkommen till vår däckservice i Landvetter!

Ring, maila eller boka online.

Kontakta oss:

Däck & Fälg/MECA Landvetter

Mediavägen 16
438 91 Landvetter

Ring oss på: 031-91 91 21
Mail: info@landvetterdack.se

 Öppettider:

Måndag – fredag: 08.00 – 17.00.

Lunchstängt: 12.00-13.00

Lördag-Söndag: Stängt

Kvällsöppet / övriga tider enligt överenskommelse.

Ring innan så du vet att vi är på plats.